Lütfen Aşağıdan Bir Yardım Sorusu Seçiniz
1. Sipariş vermek istediğiniz ürünün büyük resminin olduğu detay sayfasında Sepete At butonu bulunmaktadır. Bu butonun hemen solundaki adet kısmına, satın almak istediğiniz adeti yazarak butonu tıklayınız. Ürünü, seçtiğiniz adette alışveriş sepetine atacaktır.

2. Başka almak istediğiniz ürünler varsa onları da aynı şekilde sepete atınız.

3. Sepetinizdeki ürün adetini artırmak veya eksiltmek istediğinizde, istediğiniz adeti yazıp Sepeti Güncelle butonuna basınız. Sistem 15 sn kadar bekleterek bu yeni adete göre toplam kargo bedeli ve toplam tutarı hesaplayacaktır.

4. Daha sonra teslimat bilgileri sayfasına ilerleyiniz. Bu sayfada, daha önce sitemizden alışveriş yapmış veya üye olmuş kayıtlı müşterilerimiz için bilgilerini otomatik getiren bir form bulunmaktadır. Sadece email ve şifrenizi girerek bilgileri otomatik getirtebilirsiniz. Eğer ilk defa alışveriş yapacaksanız bir kereye mahsus olmak üzere isim, adres ve iletişim bilgilerinizi doldurmanız gerekiyor. Sonraki alışverişlerinizde bu bilgileri otomatik olarak getirtebilir ve dilerseniz değiştirebilirsiniz.

5. Sonra, ödeme bilgilerini gireceğiniz sayfaya ilerleyeceksiniz. Burada siparişinizin kargo dahip toplam tutarını görebilir, havale, kapıda ödeme, kredi kartı ve taksit gibi ödeme yöntemlerinden birini tercih edebilirsiniz.

6. Ödemenizi de belirledikten sonra eğer kredi kartını seçtiyseniz ilgili alanları doldurmanız gerekiyor. Ödemenizi de onaylayınca sipariş alındı sayfası ekrana gelecek ve sipariş numaranızı bildirecektir.

Siparişinizle ilgili bir sorunla karşılaşırsanız iletişim bölümünden sitemize bildirebilirsiniz.
Sitemizde, kredi kartı ile ödeme, banka havalesi, posta çeki havalesi, teslimat sırasında nakit ödeme seçenekleri vardır. Teslimat sırasında nakit ödeme için PTT ödemeli gönderi veya Kargo ödemeli gönderi yapabiliriz. Ancak teslimat sırasında kredi kartı ile ödeme yoktur.

80 TL altındaki ve 400 TL üstündeki ürünler kapıda ödemeli gönderilemez. Boyu 1 metreyi geçen ürünler kapıda ödemeli gönderilemez.

Taksitli alışverişlerde ise sadece BonusCard, Maximum, World, Axess ve CardFinans kullanabilirsiniz. Peşin işlemlerde tüm bankalara ait Visa ve Mastercard kredi kartlarını kullanabilirsiniz.
Siparişleriniz olağan durumlarda 3 işgünü içinde kargoya verilir. Tedariğin gecikmesi durumunda yasal süre 30 gündür. Ancak 3 iş günü içinde kargoya verilemeyen siparişler için mail veya SMS yoluyla size haber verilir ve bekleyip beklememe konusunda onayınız alınır.

Siparişiniz kargoya verildikten sonra bulunduğunuz yerin İstanbula uzaklığına göre 600 kmye kadar 1 gün içinde daha uzak yerlerde 2 gün içinde teslimat yapılır. PTT ile gönderimi tercih ettiyseniz bu süre uzayabilir çünkü PTT nin kaç gün içinde teslim yapacağı anlaşmalarla belirlenememektedir. Ancak PTT de 3-4 gün içinde teslimat yapmaktadır.

Kargolar, şubelerinin olmadığı veya merkeze uzak yerlere haftanın belirli günleri servis yapmaktadırlar. Bu gibi durumlarda standart teslim süresi aşılabilir ve teslimatın olduğu günlerde size teslimat yaparlar.
Kargo teslimatlarımız Türkiyenin her yerine UPS ve PTT Kargo ile yapılmaktadır. Siparişiniz kargoya verildikten sonra Sipariş Takip Sayfanızdan Kargo Takip bilgilerinize ulaşabilirsiniz. UPS ile gönderilerde www.ups.com.tr adresinden kargonuzu adım adım takip edebilir veya Türkiyenin her yerinden sadece şehiriçi ücret ödeyerek 444 00 66 nolu telefondan bu takip numarasını vererek UPS'den kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz. PTT Kargo gönderilerinizi www.ptt.gov.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Siparişinizi PTT ödemeli istediyseniz yine sitemizin her sayfasında bulunan Sipariş Takip linkinden PTT takip numaranızı alarak size en yakın PTT şubesinden veya www.ptt.gov.tr adresinden takip edebilirsiniz.
Siparişinizi teslim alırken, getiren kargo personeli mahali terketmeden ve henüz kargo teslim fişinizi imzalamadan paketinizi kontrol ediniz. Herhangi bir hasar var ise tutanak tutmasını isteyiniz. Kargonun size teslim ettiği pakette yırtılma, ezilme, deformasyon varsa gönderiyi teslim almayınız ve tutanağın bir nüshasını alarak bize olay hakkında bilgi ulaştırınız. Sitemizdeki her sayfanın üst ve alt kısmında bulunan iletişim formu linkini kullanabilirsiniz.

Kargo personeli gittikten sonra paketi açıp içindeki üründe bir hasar veya eksiklik tespit ettiyseniz bu durumda lütfen aynı gün içinde bize haber veriniz. Ürünü kullanmayınız. Orijinal ambalajını atmayınız.

Bir ürünü normal olarak teslim aldığınızda dahi orijinal ambalajını atmayınız ve orijinal ambalaja zarar vermeyiniz. Çünkü ürünü iade etmek isterseniz bu ambalajda bir hasar sözkonusu ise iadeniz kabul edilmeyecektir.
Sitemiz sadece T.C. sınırları içinde hizmet vermektedir. Yurtdışı gönderimimiz yoktur. K.K.T.C.nden siparişlerinizde teslimat sırasında nakit ödeme yapamazsınız. Önceden havale veya Kredi Kartı seçenekleri sunulacaktır. Bazı ürünlerde itharatçı belgesi istendiğinden K.K.T.C.ye gönderim yoktur.
İlk olarak iade ve değiştirme gerekçenizi sitemizin iletişim bölümünden mesaj ile bildiriniz.

Kargo Ücreti Kime Aittir:
Firmamızdan kaynaklanan yanlışlıklar sebebiyle iade ve değiştirmelerde kargo bedeli bize ait olacaktır. Cayma veya sizden kaynaklanan sebeple geri gönderimlerde kargo bedeli size ait olacaktır.

Hangi Kargo İle Gönderilmelidir?
Geri gönderimleriniz UPS Kargo ile yapılmalıdır. UPS kargoyu 444 00 33 nolu telefondan çağırabilirsiniz. Kargoyu UPS ye verirken Y4031A alıcı firma kodu verilmelidir. UPSe alternatif olarak PTT Kargo ile de gönderebilirsiniz. Farklı kargo ile yapılan gönderimler ancak kargo bedeli sizin tarafınızdan ödenen durumlarda kabul edilecektir. Farklı kargolarla gelen alıcı ödemeliler kabul edilmeyecektir.

Ürüne ait fatura ve garanti belgeleri de iade edilmelidir.

Ambalajlamada Bunlara Dikkat Ediniz
Ürünü orijinal ambalajı ile iade ediniz. Orijinal ambalajı olmayan veya zarar görmüş ürünler kabul edilmeyecektir. Ürünün orijinal ambalajı üzerine adres etiketi, kargo barkodu vb yapıştırılmamasına özen gösteriniz. Orijinal ambalajın zarar görmemesi için ürünü başka bir koliye koyunuz veya ambalaj kağıdına sararak gönderiniz.

İade Adresi Neresidir?
Egesoy Alışveriş Hizmetleri. Ali Fuat Paşa Cad. No 8 Bahçelievler İstanbul Tel: 0212 441 1190
Bu adres dışına gönderilen iadeler kabul edilmeyecektir.
Sipariş iptal isteminizi sitemizin iletişim bölümünden yazılı olarak iletebilirsiniz. Öncelikle Sipariş Takip kısmından siparişinizin kargoya verilip verilmediğine bakınız. Kargoya verilmemiş siparişler, iptal isteminizle birlikte iptal edilerek tüm sipariş bedeli iade edilir.

Siparişiniz kargoya verildikten sonra iptal bildiriminde bulunduysanız gönderi kargo bedeli ve ürünün iade gelişiyle ilgili kargo bedeli kesilerek sipariş bedeli iade edilir ve sipariş iptal edilir.
Sitemizdeki stoklar tedarikçi firmalar ile sık sık görüşülüp güncellenmektedir. İnternet siteleri sadece kendi stoklarındaki ürünleri satmazlar. Sipariş geldikçe tedarikçi firmalardan ürünler çekilir ve hızla sevkedilir. Ancak tedarikçi firmaların stok durumunu anlık olarak görme imkanı yoktur. Onbinlerce ürün sunan bir site yüzlerce ithalatçı, üretici veya toptancı firma ile çalışmaktadır. Sipariş gelen bir ürün hem sitede hem de tedarikçilerde tükenmiş olabilir. Bunu ortadan kaldırmak mümkün olmayıp en aza indirmeye çalışılmaktadır.

Başta kitap, saat, elektronik ürünler olmak üzere zaman zaman sipariş verilen ürünün sitede satışta gözüktüğü halde tedarik edilememesi sorunu yaşanabilir. Bir saat markasının ülke çapında yüzlerce satıcısı vardır. Kitap sektöründe de aynı durum olup yüzlerce kitabevinde kitaplar satılmakta ve gün içinde tedarikçi firmalara pekçok sipariş gelmektedir. Bu şekilde tükenen bir ürün bazı firmalarda günlük olarak bazılarında haftalık olarak sitemize bildirilmektedir. Ancak bu arada gelen siparişler ürün tükendiyse temin edilememektedir. Saat ve kitap haricinde de bu örnekler genişletilebilir.

Sipariş verdiğiniz bir ürün tükendiyse bunu haber aldığımız gün size mail veya sms ile bildiririz. Bu süre normal tedarik süreci olan 3-4 gün içindedir. Havale ile ödeme yaptıysanız, sizden hesap bilgileriniz istenerek havale ile sipariş tutarınız geri ödenir. Kredi kartı ile ödemelerde kartınıza iade veya iptal verilir. Bu durumdaki sipariş te iptal edilir.

İnternet siteleri normal mağazalar gibi sadece raflarındaki malları satmazlar. Anlık olarak yüzlerce tedarikçi firmanın stok durumu da bilinmesi mümkün olmadığından tedarik sürecinde tükenen bir ürünle ilgili yukarıda belirttiğimiz şekilde işlem yapılır. Bir ürünün sitede satıştayken tedarik edilemiyor olması tüketiciyi yanıltmaya yönelik bir işlem ve sahtecilik değildir. Öyle ki sitenin bunda bir menfaati de olmayıp aksine iki yönlü zararı olacaktır. Birincisi tabi ki müşteri memnuniyetsizliğidir. Diğeri ise hazırda siparişi gelmiş bir ürünü sevkedip satış tamamlanacak ve kazanç elde edilecekken bu satışın kaçırılmış olmasıdır.

Sitemiz, sık sık tedarikçi firmalarla stok mutabakatı yapıp, temin edilemeyen siparişleri en asgaride tutmaya çalışmaktadır.

Sipariş edilen ürünün temin edilememesinden dolayı sipariş gönderilemiyorsa sipariş veren bununla ilgili olarak sitemiz aleyhine yasal yollara başvuramaz ve sitemizden alışveriş yapmış kişiler bunu açıkça kabul etmiş sayılır. Bunun bir istisnası tabi ki eğer paranız iade edilmemişse, siparişin normal temin süresi sonunda makul bir süre sonunda para iadeniz yapılmamışsa olabilir.

Sitemiz, hiçbir müşterisini mağdur etmemiş, para iadelerini derhal yapmıştır.
İstanbul Bahçelievlerde mağazamız mevcuttur. Ancak sitemizde binlerce ürün çeşidi olduğu için bunların hepsinden stok tutmak ve teşhir edecek bir showroom kurmak mümkün değildir. Sitemize gelen satışlar, depolarımızdan kapalı ambalajlarla ve kurulumu gereken ürünler demonte şekilde gönderilirler. Görerek almak istediğiniz ürünün mağazada hazır olup olmadığını 0212 441 1190 nolu telefondan öğrenebilirsiniz. Bir gün öncesinden haber verirseniz yok ise dahi sizin için getirilebilir ve görerek alabilirsiniz.

Adresimiz: Ali Fuat Paşa Cad. No 8 Bahçelievler İstanbul Tel: 0212 441 1190

Tarif: E5 üzerinden Havalimanı istikametine giderken Şirinevlere gelmeden Medicalpark hastanesini geçer geçmez Bahçelievler Yanyol a girin. Az ileride Mamorial hastanesinin yanından Yayla yönüne sapın. İlk ışıklardan soldaki caddedeyiz. İlk ışıklardan soldaki cepten dönüş yapınız. Otopark sorunu yoktur. Mağazamızın önünde kısa süreli 2 araçlık park yeri mevcuttur. Mağazamızın arkası ise 3 katlı otoparktır.

Yeniliklerden Haberdar Olabilirsiniz!

Gizlilik ve Çerezler
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Gizlilik ve Çerez politikalarımızı inceleyebilirsiniz.